Ανακαλύπτοντας Την Αυτόνομη Κατάδυση

Για όλους εσάς που έλκεστε από το βαθύ μπλε χρώμα της θάλασσας, αλλά ποτέ δεν είχατε επιχειρήσει μια στενή επαφή με την υποθαλάσσια μαγεία, τώρα έχετε την ευκαιρία.


Discover Scuba diving


Το πρόγραμμα “Discover Scuba diving” θα λάβει μόνο τρεις ώρες από το χρόνο σας. Περιλαμβάνει περίοδο 30 λεπτών διδασκαλίας στις βασικές αρχές της κατάδυσης και της χρήσης του απαιτούμενου βασικού εξοπλισμού.

Αυτό ακολουθείται από μια βουτιά σε πισίνα ή περιορισμένο νερό όπου οι δύτες εξασκούν μερικές βασικές δεξιότητες κατάδυσης. Στη συνέχεια, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια κατάδυση ανοικτής θαλάσσης σε ένα μέγιστο βάθος 10 μέτρων.

Το πρόγραμμα PADI Discover Scuba Diving σάς δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τη συγκίνηση της κατάδυσης υπό την επίβλεψη ενός εκπαιδευτή PADI σε ιδανικές συνθήκες.

Η εμπειρία Discover Scuba Diving είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε το PADI Scuba Diver ή την πιστοποίηση Open Water Diver.

Discover Scuba Diving: Τιμή 70€* συμπεριλαμβάνεται ο εξοπλισμός, το τράνσφερ και καταδυτική ασφάλιση της DAN – *Επικοινωνήστε μαζί μας για τις ειδικές τιμές μας

Κράτηση / Ιατρικό Ερωτηματολόγιο / Ακυρώσεις


Discover Scuba Diving Plus


Το “Discover Scuba Diving Plus” είναι η ιδανική επιλογή αν θέλετε να απολαύσετε μια μέρα γεμάτη κατάδυση.

Αυτό το πρόγραμμα είναι το ίδιο με το “Discover Scuba Diving” αλλά επιπλέον σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια ακόμα κατάδυση, σε χαμηλή τιμή.

Η δεύτερη κατάδυση μπορεί να γίνει είτε από την ακτή είτε από σκάφος, με μέγιστο βάθος 12 μέτρων.

Discover Scuba Diving + Beach: Τιμή 120€* συμπεριλαμβάνεται ο εξοπλισμός, το τράνσφερ και καταδυτική ασφάλιση της DAN – *Επικοινωνήστε μαζί μας για τις ειδικές τιμές μας

Discover Scuba Diving + Boat: Τιμή 140€* συμπεριλαμβάνεται ο εξοπλισμός, το τράνσφερ και καταδυτική ασφάλιση της DAN – *Επικοινωνήστε μαζί μας για τις ειδικές τιμές μας

Κράτηση / Ιατρικό Ερωτηματολόγιο / Ακυρώσεις


Bubblemaker


Το πρόγραμμα Bubblemaker είναι μια δραστηριότητα που επιτρέπει στα παιδιά να βιώσουν τον υποβρύχιο κόσμο. Κάτω από στενή επίβλεψη, οι συμμετέχοντες κολυμπούν σε ρηχά νερα, με την χρήση ειδικού καταδυτικού εξοπλισμού για παιδιά.

Το πρόγραμμα PADI Bubblemaker απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8 ετών και άνω. Είναι διασκεδαστικό, εύκολο και ασφαλές. Το πρόγραμμα PADI Bubblemaker είναι ένας τρόπος για τους νέους να ενταχθούν στην οικογενειακή διασκέδαση της κατάδυσης ή ακόμα και να ξεκινήσουν μια τάση! Τα παιδιά πρέπει να είναι εντάξει στο νερό, αλλά δεν χρειάζεται να είναι σούπερ κολυμβητές, αφού το μέγιστο βάθος είναι μόνο 2-4 μέτρα.

  • Για παιδιά οκτώ ετών και άνω που θέλουν να διασκεδάσουν στην πισίνα
  • Διατίθεται επίσης ως εμπειρία ανοικτού νερού (μέγιστο βάθος δύο με τεσσάρων μέτρων)
  • Διεξάγεται από εκπαιδευτές της PADI
  • Δεν απαιτείται προηγούμενη εκπαίδευση
  • Χρησιμοποιεί εξοπλισμό για παιδιά – όχι για ενήλικες
  • Οι τυπικές συνεδρίες διαρκούν περίπου μία ώρα (συμπεριλαμβάνεται η εγγραφή, η ετοιμασία και η διασκέδαση)

Bubblemaker: Τιμή 60€* συμπεριλαμβάνεται ο εξοπλισμός, το τράνσφερ και καταδυτική ασφάλιση της DAN – *Επικοινωνήστε μαζί μας για τις ειδικές τιμές μας

Κράτηση / Ιατρικό Ερωτηματολόγιο / Ακυρώσεις


Snorkelling στην Κρήτη


Αν προτιμάτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον υποβρύχιο κόσμο με τον δικό σας ρυθμό και ευχέρεια, τότε έχουμε ότι χρειαστείτε από εξοπλισμό για snorkelling για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Με χαμηλές τιμές για αγορά και ενοικίασης εξοπλισμού snorkelling, μπορείτε να απολαύσετε κολύμβηση με αναπνευστήρα σε ήρεμα, καθαρά νερά, ακριβώς μπροστά από το κέντρο καταδύσεων, για όσο διάστημα θέλετε!

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες.

Diver’s Club Crete