Πρόγραμμα Κατάδυσης Refresh

Πολύς καιρός από την τελευταία σας κατάδυση;

Το δίπλωμα σας αυτόνομης κατάδυσης δεν λήγει. Το να λάβετε μέρος σε ένα πρόγραμμα Refresher (πρόγραμμα ανανέωσης γνώσεων κατάδυσης) δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά είναι κάτι που συνιστάμε ως έναν εύκολο τρόπο για να ενθυμηθείτε τις βασικές γνώσεις ασφαλείας της αυτόνομης κατάδυσης καθώς και τις βασικές καταδυτικές ασκήσεις.

Προσφέρουμε τρεις διαφορετικές επιλογές για να διαλέξετε την πιο κατάλληλη για εσάς!


PADI Refresher Course


divers refresh course

Το PADI Refresher course ή Μάθημα Επανεκπαίδευσης είναι ένα μέρος από το σχολείο PADI Open Water Diver και είναι ο τέλειος τρόπος να ανανεώσετε τις καταδυτικές δεξιότητες και τις γνώσεις σας πριν μπείτε στο νερό για την επόμενη σας αυτόνομη κατάδυση. Είναι ένα γρήγορο και εύκολο πρόγραμμα και ένα καλό μέσο για να προετοιμαστείτε για το επόμενο PADI καταδυτικό επίπεδο ή για την επόμενη σας κατάδυση από σκάφος.

Μαζί με έναν από τους PADI Επαγγελματίες μας (Εκπαιδευτή ή Divemaster) θα κάνετε μια ανασκόπηση στις βασικές θεωρητικές γνώσεις σας για την αυτόνομη κατάδυση, καθώς και θα εξασκηθείτε στο να συνδέσετε σωστά τον εξοπλισμό σας και να κάνετε έναν γενικό έλεγχο της σωστής λειτουργίας του. Στο νερό, θα επαναλάβετε όλες τις βασικές και πιο σημαντικές καταδυτικές ασκήσεις, δίνοντας βάση στην σωστή πλευστότητα, καθώς και στο καθάρισμα της μάσκας και του ρυθμιστή απ’ το νερό, επαναφοράς του ρυθμιστή και σωστή χρήση του “χταποδιού’’. Μετά από τις ασκήσεις ακλουθεί μια σύντομη κατάδυση ως συνεχεία του προγράμματος με σκοπό την βελτίωση της πλευστότητας σας. Το πρόγραμμα αυτό γίνεται από την παραλία και σε 12 μέτρα μέγιστο βάθος.

Συνήθως αυτό το πρόγραμμα γίνεται το πρωί, όπου διαρκεί περίπου δυόμιση με τρεις ώρες και μπορεί να συνδυαστεί με μια επιπλέων κατάδυση από το σκάφος το μεσημέρι!

Πρόγραμμα Refresher Course: 75€ (συμπεριλαμβάνεται ο καταδυτικός εξοπλισμός)

Πρόγραμμα Refresher Course + 1 κατάδυση από σκάφος: 125€ (συμπεριλαμβάνεται ο καταδυτικός εξοπλισμός)

Κράτηση – Ιατρικό Ερωτηματολόγιο – Ακυρώσεις


PADI Reactivate


reactivate course

Με το πρόγραμμα ReActivate (επανένταξης) της PADI έχετε την δυνατότητα να ανανεώσετε τις βασικές σας θεωρητικές γνώσεις γύρω από την αυτόνομη κατάδυση στον δικό σας χρόνο και ρυθμό και στην άνεση του δικού σας χώρου, πριν φτάσετε στο καταδυτικό κέντρο μας.

Χρησιμοποιώντας το ReActivate eLearning (για τάμπλετ ή κινητά) ή το ReActivate Online (για υπολογιστή ή λάπτοπ), θα μπορέσετε να προσομοιώσετε καταδυτικά σενάρια όπου θα χρειαστεί να λάβετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλυτέρα σημαντικούς κανόνες, το πως σχεδιάζουμε μια κατάδυση και πως διαχειριζόμαστε προβλήματα.

Στο καταδυτικό μας κέντρο, θα έχετε την δυνατότητα να συζητήσετε με τον εκπαιδευτή σας για οποιοδήποτε κομμάτι της θεωρίας χρειαστείτε καθώς και θα κάνετε εξάσκηση στο να συνδέετε σωστά τον εξοπλισμό σας και να κάνετε έναν γενικό έλεγχο σωστής λειτουργίας αυτού. Στο νερό, θα επαναλάβετε όλες τις βασικές και πιο σημαντικές καταδυτικές ασκήσεις, δίνοντας βάση στην σωστή πλευστότητα, καθώς και στο καθάρισμα της μάσκας και του ρυθμιστή απ’ το νερό, επαναφοράς του ρυθμιστή και σωστή χρήση του “χταποδιού’’. Μετά από τις ασκήσεις ακλουθεί μια σύντομη κατάδυση ως συνέχεια του προγράμματος με σκοπό την βελτίωση της πλευστότητας. Το πρόγραμμα αυτό γίνεται από την παραλία και σε 12 μέτρα μέγιστο βάθος.

Για να εγγραφείτε σε αυτό το πρόγραμμα, πρέπει να μας στείλετε μια φόρμα κράτησης ή ένα email, ζητώντας μας έναν κωδικό εγγραφής για το PADI ReActivate eLearning.

Είναι γρήγορο και εύκολο και συμπεριλαμβάνεται η αντικατάσταση της κάρτας σας PADI με ημερομηνία επανένταξης ReActivate!

Συνήθως αυτό το πρόγραμμα γίνεται το πρωί, όπου διαρκεί περίπου δυο ώρες και μπορεί να συνδυαστεί με μια επιπλέων κατάδυση από το σκάφος το μεσημέρι!

ReActivate: 110€ (συμπεριλαμβάνεται ο καταδυτικός εξοπλισμός και επανέκδοση της κάρτας PADI σας με ημερομηνία “ReActivated”!)

ReActivate + 1 επιπλέων κατάδυση από σκάφος: 160€ (συμπεριλαμβάνεται ο καταδυτικός εξοπλισμός και επανέκδοση της κάρτας PADI σας με ημερομηνία “ReActivated”!)

Κράτηση – Ιατρικό Ερωτηματολόγιο – Ακυρώσεις


Check Dive από την παραλία


beach check course

Εάν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από την τελευταία σας κατάδυση, αλλά παρ’ όλα αυτά θεωρείτε ότι δεν χρειάζεστε φρεσκάρισμα των γνώσεων σας όσων αφορά την καταδυτική θεωρία και επανάληψη των βασικών καταδυτικών ασκήσεων, τότε αυτή είναι η σωστή επιλογή για να ξεκινήσετε ξανά τις καταδύσεις σας, πριν πάτε σε μια πιο απαιτητική κατάδυση από σκάφος.

Μαζί με τον εκπαιδευτή ή Divemaster σας, θα συνδέσετε σωστά τον καταδυτικό σας εξοπλισμό μετά από μια σύντομη ενημέρωση, θα μπείτε από την παραλία για μια κατάδυση των 40 με 45 λεπτών και στο μέγιστο βάθος των 12 μέτρων. Πριν όμως ξεκινήσετε την κατάδυση σας, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε εξάσκηση, σε ρηχά νερά, τρεις βασικές ασκήσεις: καθαρισμός μάσκας, καθαρισμός και επαναφορά ρυθμιστή!

Συνήθως αυτό το πρόγραμμα γίνεται το πρωί και μπορεί να συνδυαστεί με μια επιπλέων κατάδυση από το σκάφος το μεσημέρι!

Check Dive από την παραλία: 60€ (συμπεριλαμβάνεται ο καταδυτικός εξοπλισμός)

Check Dive από την παραλία + 1 επιπλέων κατάδυση από σκάφος: 100€ (συμπεριλαμβάνεται ο καταδυτικός εξοπλισμός)

Κράτηση – Ιατρικό Ερωτηματολόγιο – Ακυρώσεις

Diver’s Club Crete