Τα σκάφη μας

Τα δύο καταδυτικά μας σκάφη είναι ειδικά σχεδιασμένα για να εγγυώνται την μέγιστη άνεση στις καταδυτικές μας εκδρομές. Και τα δύο σκάφη μας χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά των δυτών στα καταδυτικά σημεία, τα οποία έχουμε επιλέξει προσεκτικά για τους δύτες μας.

Καταδυτικές εκδρομές στην Κρήτη με το επιβατηγό μας σκάφος

crete boat diving

Απολαύστε τις καθημερινές μας εξορμήσεις για καταδύσεις με το επιβατηγό μας σκάφος. Με μήκος 10 μ. και πλάτος 3,5 μ. είναι ειδικά κατασκευασμένο καταδυτικό σκάφος. Διαθέτει χώρο για 16 δύτες και προσφέρει σύγχρονες ανέσεις και την εγγύηση για ένα ασφαλές και απολαυστικό ταξίδι για την οικογένεια ή την παρέα σας. Οι δύτες που μόλις αρχίζουν τα μαθήματα μπορούν κι εκείνοι να ταξιδέψουν μαζί μας και να απολαύσουν τις καταδύσεις τους στις διάφορες τοποθεσίες που θα επισκεφθούμε.

Με την IVECO AIFO turbo-diesel μηχανή του, το σκάφος ταξιδεύει γρήγορα προς πολλούς προορισμούς καθημερινά, σε μέγιστη απόσταση 20 μιλίων (καθημερινά από τις 10:00 έως και τις 16:00).

Όλα τα ταξίδια γίνονται κατά μήκος και σε κοντινή απόσταση από τις ακτές, όπου θα πραγματοποιούμε στάσεις για καταδύσεις σε διάφορες περιοχές.

Όσοι λαμβάνουν μέρος στις καταδύσεις από σκάφος συγκεντρώνονται στις 09:30 το πρωί, καθώς η ώρα αναχώρησης για το ταξίδι είναι στις 10:15 . Ώρα επιστροφής μεταξύ 15:30 και 16:00.

Τιμές – Ιατρικό Ερωτηματολόγιο – Ακυρώσεις


Καταδύσεις με το ταχύπλοο σκάφος μας

crete divers club speedboat

Δύο φορές κάθε μέρα, το ταχύπλοο σκάφος μας, μήκους 7.5 μέτρων και κατάλληλο για 9 δύτες, αναχωρεί από το καταδυτικό κέντρο προς διαφορετικές τοποθεσίες στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας.

Η πρώτη κατάδυση ξεκινά στις 10:15, ενώ η δεύτερη στις 13:15. Όλοι οι δύτες πρέπει να βρίσκονται στο κέντρο κατάδυσης 30 λεπτά πριν από την αναχώρηση για να ολοκληρώσουν όλες τις προαπαιτούμενες διαδικασίες και να παρακολουθήσουν την ενημέρωση για το ανάλογο καταδυτικό σημείο.

Τιμές – Ιατρικό Ερωτηματολόγιο – Ακυρώσεις

Diver’s Club Crete