Καταδύσεις στην Κρήτη
Με το Divers Club Crete

Κρήτη, Καταδύσεις Αναψυχής με το Diversclub-crete.gr

Το Diver’s Club Crete είναι μία επιχείρηση με μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση αυτοδυτών και στις καταδύσεις ψυχαγωγίας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δυτών μας, έχουμε δημιουργήσει ένα κύριο καταδυτικό κέντρο στην Αγία Πελαγία και ένα καταδυτικό κατάστημα/γραφείο κρατήσεων στη Χερσόνησο.

Από το 1995, προσφέρουμε όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης της PADI, καθώς επίσης εκπαίδευση NITROX, καταδύσεις από την παραλία και με σκάφος σε πολλές διαφορετικές καταδυτικές τοποθεσίες στη βόρεια Κρήτη.
Επίσης προσφέρουμε προγράμματα καταδύσεων για αρχάριους, για όσους δεν έχουν κάνει ποτέ ξανά κατάδυση και εκδρομές με το σκάφος για snorkelling ή απλά για διασκέδαση.

Έχουμε επιλέξει καταδυτικές τοποθεσίες, ιδανικές τόσο για έμπειρους όσο και για άπειρους δύτες, για εκπαίδευση αλλά και για ψυχαγωγία.Οι δύτες μεταφέρονται στα σημεία κατάδυσης με τα σκάφη μας τα οποία είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν άνεση και ασφάλεια. Με το μεγαλύτερο σκάφος μας, χωρητικότητας 16 ατόμων, σχεδιάζουμε ολοήμερες καταδυτικές εκδρομές κατά μήκος της βόρειας Κρήτης και στη νήσο Ντία.

 

padi open water

diving center in Agia Pelagia, Crete

2 Σημεία Εξυπηρέτησης στην Κρήτη

Θα βρείτε το Diver’s Club Crete στις εξής τοποθεσίες:

Δωρεάν μεταφορά προσφέρεται στους πελάτες μας από το χωριό Σίσσι μέχρι και το χωριό Φόδελε. Για μεταφορά από άλλες περιοχές, παρακαλώ επικοινωνείτε μαζί μας.

Το καταδυτικό μας κέντρο στην Αγία Πελαγία και το κατάστημα/γραφείο στην Χερσόνησο είναι ανοιχτά από τον Απρίλιο μέχρι αρχές Νοεμβρίου.

map of crete with location of our diving centers in agia pelagia and hersonissos

shop with diving equipment in Hersonissos Crete

Μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση Αυτοδυτών στην Κρήτη

crete boat divingΤο καταδυτικό μας κέντρο είναι εξοπλισμένο με καινούργιους καταδυτικούς εξοπλισμούς από την AQUALUNG.

Χρησιμοποιούμε ατσάλινες φιάλες FABER 6, 10, 12 και 15 λίτρων με βαλβίδες DIN και INT. Την ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε από τις φιάλες εγγυώνται οι καινούριοι αεροσυμπιεστές μας της εταιρίας PARAMINA.

Η μακρά εμπειρία μας (από το 1995) στην εκπαίδευση αυτοδυτών και στην πώληση καταδυτικού εξοπλισμού (από το 1982), εγγυώνται στους πελάτες μας υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, ασφάλεια και ψυχαγωγία.

Το πολύγλωσσο προσωπικό μας (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ρώσσικα, Πολωνικά, Ολλανδικά, Ισπανικά, Ιταλικά και ασφαλώς Ελληνικά), θα σας βοηθήσει πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την κατάδυσή σας.

Εδικά καταδυτικά πακέτα, με ή χωρίς διαμονή, προσφέρονται κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν και επίσης προσφέρονται ειδικές τιμές γιά οικογένειες και οργανομένα γκρουπ άνω των 6 αυτοδυτών.

Θερμοκρασίες Νερού στην Κρήτη (σε °C)

ΙΑΝΦΕΒΜΑΡΑΠΡΜΑΙΙΟΥΝ
1717171818-2021-23

ΙΟΥΛΑΥΓΣΕΠΟΚΤΝΟΕΔΕΚ
24-2626-2726-2423-222018

Diver’s Club Crete