Εκπαίδευση στην κατάδυση με Nitrox

Nitrox, μία λέξη η οποία για πολλούς ακόμη δύτες συνδέεται άμεσα με την Τεχνική Κατάδυση, βρίσκει τελικά το δρόμο της στις Καταδύσεις Ψυχαγωγίας. Από το 2002, εμείς στο “Crete Diver’s Club” προωθούμε και προσφέρουμε εκπαίδευση Nitrox, σαν ένα από τα πρώτα καταδυτικά κέντρα στην Κρήτη.

diving with nitrox

EANx Diver

Καλώς ήλθατε στην πιο δημοφιλή ειδικότητα του PADI, την PADI Enriched Air Diver (ΝΙΤRΟΧ).
Η κατάδυση με Eμπλουτισμένο Aέρα Nitrox σας επιτρέπει να παρατείνετε με ασφάλεια το μέγιστο επιτρεπόμενο χρόνο βυθού των καταδύσεών σας.
Κατάδυση με Eμπλουτισμένο Aέρα σημαίνει ασφάλεια και περισσότερο χρόνο απόλαυσης του υποβρύχιου κόσμου.

Για να λάβετε μέρος στη σειρά μαθημάτων PADI Enriched Air Diver πρέπει να είστε:

  • Πιστοποιημένος αυτοδύτης PADI Open Water Diver ή να κατέχετε κάποιο αντίστοιχο πτυχίο άλλου αναγνωρισμένου καταδυτικού οργανισμού.
  • Να είστε 15 ετών και πάνω.

nitrox dive longer

Η σειρά μαθημάτων PADI EANx Diver έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να πιστοποιεί αυτοδύτες ψυχαγωγίας να χρησιμοποιούν Nitrox, σε καταδύσεις που δεν απαιτούν στάσεις αποσυμπίεσης. Το πρόγραμμα προσανατολίζεται στη χρήση Eμπλουτισμένου Aέρα σε ποσοστό μεταξύ 22% και 40%, με έμφαση στα 32% και 36%.

Η σειρά μαθημάτων PADI EANx Diver δίνει έμφαση στη θεωρητική και λειτουργική πρακτική που σχετίζεται με τις καταδύσεις εμπλουτισμένου αέρα. Η εκπαίδευση αποτελείται από 2 θεωρητικά μαθήματα, πρακτική εξάσκηση στην ανάλυση των αερίων, στην αναγνώριση και σήμανση των φιαλών και γραπτές εξετάσεις. Αυτή η εκπαίδευση δεν περιλαμβάνει πλέον υποχρεωτικές εκπαιδευτικές καταδύσεις. Το θεωρητικό μέρος και οι γραπτές εξετάσεις μπορούν εάν το θέλετε να γίνουν διαδυκτιακά* eLearning Nitrox, στον δικό σας χρόνο και ρυθμό και στην άνεση του δικού σας χώρου, πριν φτάσετε στο καταδυτικό κέντρο μας για το πρακτικό μέρος. Εφόσον ολοκληρωθεί η εκπαίδευση, λαμβάνετε άμεσα την διεθνή ηλεκτρονική πιστοποίηση PADI.

Kράτηση – Τιμοκατάλογος – Ιατρικό Ερωτηματολόγιο – Ακυρώσεις

Diver’s Club Crete