Πιστοποιημένοι Δύτες

Πολλές διαφορετικές καταδυτικές τοποθεσίες στην Κρήτη για πιστοποιημένους δύτες

diving in crete

Το DIVER’S CLUB CRETE προσφέρει τις εξής καταδύσεις:

  • Ναυαγιοκατάδυση
  • Κατάδυση σε Τοίχο
  • Βαθιά Κατάδυση
  • Σπηλαιοκατάδυση
  • Πολυεπίπεδη Κατάδυση
  • Κατάδυση σε Ύφαλο
  • Νυχτερινή Κατάδυση

Απολαύστε τον θαυμάσιο υποθαλάσσιο κόσμο της Κρήτης με το DIVER’S CLUB CRETE. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη περιπέτεια από την κατάδυση. Είτε πρόκειται για την πρώτη σας κατάδυση είτε καταδύεστε εδώ και είκοσι χρόνια, υπάρχει πάντα κάτι νέο, συναρπαστικό και μαγικό μέσα στην ομορφιά του βαθύ μπλε.

Το DIVER’S CLUB CRETE προσφέρει σε πιστοποιημένους δύτες (PADI, YMCA, NAUI, CMAS, SSI, κτλ.) την ευκαιρία να καταδυθούν σε βάθη των 6 – 30 μέτρων. Έχουμε επιλέξει αρκετές και διαφορετικές τοποθεσίες κατάδυσης, που ξεχωρίζουν για την ομορφιά τους και τον ποικιλόμορφο βυθό τους. Όλα μας τα καταδυτικά σημεία βρίσκονται στα βόρεια παράλια της Κρήτης και σε μέγιστη απόσταση των 20 χιλιομέτρων από την Αγία Πελαγία στο Ηρακλειο.

Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας ξεναγήσει σε μια από τις πολλές διαφορετικές καταδυτικές τοποθεσίες που έχουμε επιλέξει και θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτές που ταιριάζουν στην εμπειρία σας, την εκπαίδευσή σας και τις επιθυμίες σας.

Για δύτες που δεν είχαν την ευκαιρία να βουτήξουν τους τελευταίους 12 μήνες είτε και για λιγότερο έμπειρους δύτες, προσφέρουμε ένα γρήγορο μάθημα επανεκπαίδευσης το οποίο διαρκεί μόνο 3 ώρες και σας δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχετε στην εξαιρετικά έμπειρη ομάδα μας για καταπληκτική κατάδυση από ένα από τα σκάφη μας κατάδυσης το απόγευμα.

Τα κρυστάλλινα νερά του Κρητικού Πελάγους, οι ιδανικές θερμοκρασίες του νερού (Μάιος 20 ° C, Ιούνιος 22 ° C, Ιούλιος 24 ° C, Αύγουστος 27 ° C, Σεπτέμβριος 25 ° C, Οκτώβριος 22° C) και η εξαιρετική ορατότητα (15-30 μέτρα) συμβάλουν στις βέλτιστες συνθήκες κατάδυσης.

Τα δύο σκάφη μας οδηγούν τους δύτες με άνεση και ασφάλεια, στις τοποθεσίες κατάδυσης.. Η θαλάσσια πανίδα και χλωρίδα, που θα συναντήσετε, αποτελείται από θαλάσσιες ανεμώνες, σφουγγάρια, μικρά κοράλλια, αστερίες, πετρόψαρα, χταπόδια, σμέρνες, πέρκες, αστακούς κ.α. Επιπρόσθετα, μπορεί να συναντήσετε παλιές, βυθισμένες άγκυρες και κομμάτια από αρχαίους αμφορείς.

Όλες οι καταδύσεις γίνονται υπό την επίβλεψη και τις οδηγίες ενός εκπαιδευτή καταδύσεων ή ενός divemaster. Προσφέρονται ειδικά πακέτα καταδύσεων. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις ειδικές μας τιμές.

ΚράτησηΤιμέςΙατρικό ΕρωτηματολόγιοΑκυρώσεις

Diver’s Club Crete