Κράτηση Μαθημάτων PADI

Πληροφορίες Επικοινωνίας

οι εκπαιδευτές μας μιλούν Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ολλανδικά, Ρώσικα, Πολωνικά

Το καταδυτικό μας κέντρο βρίσκεται στην Αγία Πελαγία, 20 χλμ δυτικά του Ηρακλείου. Η μεταφορά είναι δωρεάν από όλα τα κύρια ξενοδοχεία και άλλα σημεία παραλαβής, όπως στάσεις λεωφορείων, ανάμεσα στα χωριά Φόδελε (δυτικά του Ηρακλείου) και Μάλια (ανατολικά του Ηρακλείου) στη βόρεια ακτή της Κρήτης.

Ιατρική Αξιολόγηση

Οι καταδύσεις αναψυχής, αυτόνομης και ελεύθερης κατάδυσης απαιτούν καλή σωματική και ψυχική υγεία. Υπάρχουν μερικές ιατρικές καταστάσεις που μπορεί να επιφέρουν κίνδυνο στην υγεία κατά την κατάδυση, και αναφέρονται παρακάτω. Τα άτομα που πάσχουν, ή έχουν προδιάθεση, για κάποιες από τις παρακάτω καταστάσεις, θα πρέπει να αξιολογούνται από γιατρό. Το παρόν ερωτηματολόγιο συμμετοχής σε καταδύσεις παρέχει μια αρχική εκτίμηση για να εξακριβωθεί εάν θα πρέπει να επιδιώξετε αυτή την ιατρική εξέταση.Για την ασφάλειά σας, αλλά και για την ασφάλεια των ατόμων που καταδύονται μαζί σας, σας παρακαλούμε να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις με ειλικρίνεια.Σημείωση για τις γυναίκες: Εάν είστε έγκυος, ή προσπαθείτε να μείνετε έγκυος, μην συμμετάσχετε σε δραστηριότητες κατάδυσης.
  1. Είχα προβλήματα με τους πνεύμονές μου, την αναπνοή, την καρδιά και/ή το αίμα, επηρεάζοντας την κανονική μου φυσική και πνευματική κατάσταση.
  2. Είμαι άνω των 45 ετών
  3. Μου είναι σωματικά δύσκολο να εκτελέσω μια μέτριας έντασης άσκηση (για παράδειγμα, περπάτημα για 1,6 χιλιόμετρα ή ένα μίλι σε 14 λεπτά ή συνεχόμενη κολύμβηση για 200 μέτρα), ή δεν είμαι σε θέση να συμμετάσχω σε σωματικές δραστηριότητες λόγω κακής φυσικής κατάστασης ή λόγω υγείας κατά τους τελευταίους 12 μήνες.
  4. Είχα προβλήματα με τα μάτια μου, αυτιά, μύτη/ιγμόρεια
  5. Έχω χειρουργηθεί τους τελευταίους 12 μήνες, ή έχω συνεχόμενα προβλήματα / επιπλοκές από παλαιότερα χειρουργεία.
  6. Έχω χάσει τις αισθήσεις μου, είχα πονοκεφάλους ή ημικρανίες, επιληπτικές κρίσεις, εγκεφαλικό επεισόδιο, σημαντικό τραυματισμό στο κεφάλι, ή πάσχω από κάποια νευρολογική βλάβη ή ασθένεια.
  7. Αυτή την περίοδο υποβάλλομαι σε κάποια θεραπεία (ή χρειάστηκε να λάβω κάποια συστηματική θεραπεία κατά την διάρκεια των τελευταίων 5 ετών) για ψυχολογικά νοσήματα, διαταραχή της προσωπικότητας, κρίσεις πανικού, ή για τον εθισμό στα ναρκωτικά ή το αλκοόλ ή, έχω διαγνωστεί με μαθησιακές δυσκολίες
  8. Είχα προβλήματα με την μέση, κήλες, έλκη, ή διαβήτη
  9. Είχα προβλήματα με το στομάχι ή στο έντερο, συμπεριλαμβανομένου και κάποιας πρόσφατης διάρροιας.
  10. Παίρνω συνταγογραφούμενα φάρμακα (με εξαίρεση τα αντισυλληπτικά ή τα φάρμακα κατά της ελονοσίας εκτός από την μεφλοκίνη (Lariam)

Δύτης 1

PADI, CMAS, etc.

Δύτης 2

PADI, CMAS, etc.

Δύτης 3

PADI, CMAS, etc.

Δύτης 4

PADI, CMAS, etc.

Δύτης 5

PADI, CMAS, etc.

Δύτης 6

PADI, CMAS, etc.

Diver’s Club Crete