Μαθήματα Καταδύσεων PADI

logo padi ssi


Τι είναι το PADI eLearning


PADI eLearning ChartΗ ηλεκτρονική μάθηση (eLearning) είναι ένας τρόπος διδασκαλίας με την χρήση του κινητού σας τηλεφώνου ή του προσωπικού σας υπολογιστή. Το PADI eLearning σας δίνει την δυνατότητα να ξεκινήσετε την καταδυτική σας εκπαίδευση με την άνεση σας, χρησιμοποιώντας τον σταθερό ή και φορητό σας υπολογιστή, ή ακόμα και το κινητό σας τηλέφωνο, και να τελειώσετε την εκπαίδευση στο νερό με έναν Επαγγελματία της PADI.

Με το PADI eLearning, ολοκληρώνετε το θεωρητικό κομμάτι από τα πιο δημοφιλή επίπεδα κατάδυσης στον δικό σας ρυθμό – μελετώντας οποιαδήποτε στιγμή και σε όποιο μέρος επιθυμείτε είτε έχοντας σύνδεση στο ίντερνετ, είτε χωρίς ίντερνετ εφόσον κατεβάσετε το εκπαιδευτικό υλικό στην ηλεκτρονική σας συσκευή.

Εάν έχετε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα ή απλά προτιμάτε την ευκολία εκμάθησης από την κινητή συσκευή ή τον υπολογιστή σας, τότε το eLearning είναι η καλύτερη επιλογή.

Frequent Questions for PADI eLearning

Πώς να εγγραφείτε στο μάθημα eLearning:

  • Απλά κάνετε κράτηση πατώντας εδώ και θα σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση στο eLearning για το μάθημα που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Σημαντική σημείωση:

Όλες οι τιμές ηλεκτρονικής μάθησης που περιλαμβάνονται στον τιμοκατάλογο μας, δεν ισχύουν σε περίπτωση που δεν θα χρησιμοποιήσετε το κέντρο καταδύσεων μας ως το καταδυτικό σας κέντρο! Εάν δεν είστε βέβαιοι για το πώς να συνδεθείτε με το κέντρο καταδύσεων μας, χρησιμοποιήστε μία από τις δύο πρώτες επιλογές για εγγραφή στο μάθημα eLearning!


PADI ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – SCUBA DIVER


Εκπαίδευση padi scuba diver στην Κρήτη

Ένας σύντομος δρόμος για να είναι τα πρώτα σας βήματα στο χώρο των καταδύσεων μια απόλαυση. Δεν χρειάζονται προηγούμενες καταδυτικές εμπειρίες. Εάν πάντα θέλατε να γνωρίσετε τις χαρές μιας κατάδυσης, αλλά ποτέ δεν είχατε το χρόνο, να η ευκαιρία! Μέσα σε δύο μόνο μέρες θα μπορείτε να καταδυθείτε στα βαθιά και να ανακαλύψετε τη μαγεία του υποθαλάσσιου κόσμου.

Η εκπαίδευση αποτελείται από τα εξής στάδια:

τρία θεωρητικά μαθήματα, τρία μαθήματα σε ρηχά νερά ή πισίνα, δύο καταδύσεις στη θάλασσα.
Με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος σας απονέμεται ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο που σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε καταδύσεις σε όλον τον κόσμο σε βάθος μέχρι 12 μέτρα με τη συνοδεία ενός εκπαιδευτή.
Το ελάχιστο όριο ηλικίας για αυτό το πρόγραμμα είναι 10 ετών.

Όποτε το επιθυμείτε, μπορείτε να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας σε οποιοδήποτε κέντρο καταδύσεων PADI και να αποκτήσετε το πτυχίο του Open Water Diver. Για την απόκτηση αυτού του πτυχίου το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε, είναι δύο θεωρητικά μαθήματα, δύο μαθήματα στην πισίνα και δύο καταδύσεις στη θάλασσα επιπλέον.

Κάντε κράτηση – ΤιμοκατάλογοςΙατρικό ΕρωτηματολόγιοΑκυρώσεις

 


PADI ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – OPEN WATER DIVER


Advanced Diver Padi Course crete

Για τη βασική εκπαίδευση δεν χρειάζονται προηγούμενες καταδυτικές εμπειρίες. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του επιπέδου, σας απονέμεται ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο που σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε καταδύσεις σε όλον τον κόσμο σε βάθος μέχρι 18 μέτρα χωρίς τη συνοδεία ενός εκπαιδευτή.
Τα ζεστά και καθαρά νερά της Κρήτης, ο ολοκαίνουριος εξοπλισμός και η ανεκτίμητη εμπειρία μας στις καταδύσεις εγγυώνται μια ευχάριστη και συναρπαστική περίοδο εκπαίδευσης.

Αυτή η βασική εκπαίδευση είναι σχεδιασμένη σε ένα πρόγραμμα 3 ημερών. Περιλαμβάνει πέντε θεωρητικά μαθήματα (2 ώρες το καθένα), δύο με τρεις καταδύσεις σε ρηχά νερά ή πισίνα (1,5 με 2 ώρες για κάθε κατάδυση) και τέσσερις καταδύσεις στη θάλασσα (2 καταδύσεις την ημέρα).

Οι μικροί φίλοι των καταδύσεων από 10 – 15 ετών μπορούν να παρακολουθήσουν το “Junior Open Water Diver Course” (Πρόγραμμα Καταδύσεων για Νέους).

Στη τιμή της εκπαίδευσης περιλαμβάνονται πλήρης χρήση του καταδυτικού εξοπλισμού, μεταφορά στις τοποθεσίες κατάδυσης με τα σκάφη μας, βιβλιάριο καταχώρησης των καταδύσεων (Log Book) και κάρτα πιστοποίησης.

Κάντε κράτηση – ΤιμοκατάλογοςΙατρικό ΕρωτηματολόγιοΑκυρώσεις


ΕΙΔΙΚOΤΗΤΕΣ PADI


Προσφέρουμε επίσης μια σειρά από ειδικότητες του PADI, όπου μπορείτε να κάνετε αρκετές από αυτές έχοντας το Open Water Diver ή ανώτερο δίπλωμα.

Κάντε κλικ στους συνδέσμους παρακάτω για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες ή / και να αγοράσετε μία eLearning Ειδικότητα στην ιστοσελίδα του PADI eLearning:

Κάντε κράτηση – ΤιμοκατάλογοςΙατρικό ΕρωτηματολόγιοΑκυρώσεις


PADI ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ADVANCED OPEN WATER DIVER


advanced open water diver

Αν είστε ήδη πτυχιούχος δύτης (PADI OPEN WATER, CMAS 1, BSAC NOVICE, κτλ.) και αναζητάτε νέες εμπειρίες, ικανότητες και διασκέδαση, τότε το “Advanced Open Water Diver Course” (Πρόγραμμα Καταδύσεων για Προχωρημένους) είναι για σας.

Η εκπαίδευση διαρκεί δύο με τρεις ημέρες και περιλαμβάνει: Μία κατάδυση προσανατολισμού, μια κατάδυση σε βαθιά νερά ως αναγκαίες καταδύσεις και τρεις επιπλέον καταδύσεις, που μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις ακόλουθες: νυχτερινή κατάδυση, κατάδυση αναζήτησης & ανάκτησης, κατάδυση πολλών επιπέδων, κατάδυση από σκάφος, υποβρύχια κατάδυση για φωτογραφίες, υποβρύχια κατάδυση για παρατήρηση φυσικού κόσμου κ.α.

Πέντε καταδύσεις χρειάζονται στο σύνολο για να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα. Κάθε κατάδυση διαρκεί περίπου τρεις με τέσσερης ώρες, μαζί με το θεωρητικό μέρος.

Κάντε κράτηση – ΤιμοκατάλογοςΙατρικό ΕρωτηματολόγιοΑκυρώσεις


PADI ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – RESCUE DIVER


padi rescue course

The serious diving fun!

Το τρίτο επίπεδο της εκπαίδευσης ασχολείται αποκλειστικά με προληπτικά μέτρα και μεθόδους διάσωσης. Αν και οι συνθήκες εκπαίδευσης είναι αρκετά σφιχτές, η διασκέδαση και ο ενθουσιασμός κυριαρχούν.

Αυτό το πρόγραμμα, που διαρκεί 4 με 5 ημέρες, περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση (5 καταδύσεις). Για να συμμετέχετε πρέπει να είστε κάτοχοι του πτυχίου “Advanced Open Water Diver” (Πρόγραμμα Καταδύσεων για Προχωρημένους) ή ισοδύναμο πτυχίο (BSAC Dive Leader, CMAS 2, κτλ.) και να έχετε κάνει 20 καταδύσεις.

Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν ολοκληρώσει εκπαίδευση στην καρδιοπνευμονική ανάνηψη και στις πρώτες βοήθειες τα τελευταία δύο χρόνια. Προτεινόμενη πιστοποίηση: PADI Emergency First Response, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε πριν ή μετά την εκπαίδευση “Rescue Diver”.

Πέντε καταδύσεις χρειάζονται στο σύνολο για να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα. Κάθε κατάδυση διαρκεί περίπου τρεις με τέσσερης ώρες, μαζί με το θεωρητικό μέρος.

Κάντε κράτηση – ΤιμοκατάλογοςΙατρικό ΕρωτηματολόγιοΑκυρώσεις


PADI ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – EMERGENCY FIRST RESPONSE


padi emergency first response

Αυτό το πρόγραμμα προτείνεται σε δύτες που ετοιμάζονται για την εκπαίδευση “Rescue Diver” και σε όσους είναι πάνω από 12 χρονών και είναι πρόθυμοι να μάθουν πώς να δρουν αποτελεσματικά σε περιπτώσεις όπου χρειάζονται οι πρώτες βοήθειες. Αυτό το πρόγραμμα διαρκεί δύο με τρεις ημέρες (ανάλογα με το αριθμό των συμμετεχόντων), 4 με 6 ώρες την ημέρα και περιλαμβάνει θεωρητικές και πρακτικές οδηγίες στις παρακάτω δεξιότητες:

• Εκτίμηση Επεισοδίου
• Χρήση Προστατευτικών
• Πρωτογενής Εκτίμηση
• ΚΑΡΠΑ Ενηλίκου
• Ενήλικας σε κατάσταση πνιγμού με ή χωρίς τις αισθήσεις του
• Διαχείριση Σοβαρής Αιμορραγίας
• Διαχείριση Σοκ
• Διαχείριση Τραυματισμού της Σπονδυλικής Στήλης
• Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή – AED (προαιρετικό)
• Χρήση Οξυγόνου Έκτακτης Ανάγκης (προαιρετικό)
• Εκτίμηση Τραυματισμού
• Εκτίμηση Ασθένειας
• Επίδεση
• Τοποθέτηση νάρθηκα για εξαρθρώσεις και κατάγματα

Δεν απαιτούνται καταδύσεις ή προηγούμενη καταδυτική εμπειρία.

Κάντε κράτηση – ΤιμοκατάλογοςΙατρικό ΕρωτηματολόγιοΑκυρώσεις

Diver’s Club Crete