Καταδυτικό κατάστημα στην Αμμουδάρα

Από τον Σεπτέμβριο του 2022 μπορείτε να μας βρείτε και στο νέο μας καταδυτικό κατάστημα στην οδό Α. Παπανδρέου 305 & 3ης Σεπτεμβρίου, στην Αμμουδάρα Ηρακλείου!

καταδυτικο καταστημα αμουδαρα ηρακλειου

Στην Αμμουδάρα Ηρακλείου δημιουργήσαμε ένα νέο, σύγχρονο και φιλικό καταδυτικό κατάστημα/γραφείο κρατήσεων, στο οποίο:

• Μπορείτε να λάβετε πληροφορίες για όλες τις καταδυτικές δραστηριότητες και τα μαθήματα PADI που προσφέρουμε στο καταδυτικό μας κέντρο για παιδιά και ενήλικες, έμπειρους και αρχάριους δύτες
• Μπορείτε να κάνετε κράτηση για μια κατάδυση με σκάφος, μια κατάδυση για αρχάριους ή μια σειρά μαθημάτων PADI
• Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις προσφορές μας σε εξοπλισμό κατάδυσης και κολύμβησης με αναπνευστήρα

Στο κατάστημα του καταδυτικού μας κέντρου θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από γυαλιά κολύμβησης, μάσκες, αναπνευστήρες, πτερύγια για όλες τις ηλικίες, καθώς και φακούς, μαχαίρια, μπλουζάκια, ποιοτικά “rushguards”, πολλά αξεσουάρ για καταδύσεις / κολύμβηση με αναπνευστήρα και δώρα «θαλάσσης» για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Στο κατάστημά μας καταδύσεων μπορείτε επίσης να αγοράσετε καταδυτικό εξοπλισμό και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για την κατάδυσή σας, από κορυφαίες μάρκες όπως Aqua Lung, Cressi Sub, Scubapro, Oceanic, Seak Sub και άλλα!

Διεξάγουμε όλες τις καταδυτικές δραστηριότητες στο καταδυτικό μας κέντρο στην Αγία Πελαγία η οποία είναι μια από τις καλύτερες καταδυτικές περιοχές στην Κρήτη και απέχει μόλις 15 λεπτά από την Αμμουδάρα και προσφέρουμε στους δύτες μας δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς!

Το καταδυτικό μας κατάστημα / γραφείο κρατήσεων στην Αμμουδάρα είναι ανοιχτό κατά τη θερινή περίοδο Απρίλιο / Οκτώβριο, Δευτέρα έως Σάββατο από τις 09:30 το πρωί έως τις 10:30 το βράδυ! Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να σας εξυπηρετήσουμε!

Που βρίσκεται το καταδυτικό κατάστημα μας στην Αμμουδάρα Ηρακλείου

Φωτογραφίες

Diver’s Club Crete