flagsPADI Εκπαίδευση Αυτόνομης Κατάδυσης


Padi Elearning website

PADI ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - SCUBA DIVER

Scuba Diver programΈνας σύντομος δρόμος για να είναι τα πρώτα σας βήματα στο χώρο των καταδύσεων μια απόλαυση. Δεν χρειάζονται προηγούμενες καταδυτικές εμπειρίες. Εάν πάντα θέλατε να γνωρίσετε τις χαρές μιας κατάδυσης, αλλά ποτέ δεν είχατε το χρόνο, να η ευκαιρία! Μέσα σε δύο μόνο μέρες θα μπορείτε να καταδυθείτε στα βαθιά και να ανακαλύψετε τη μαγεία του υποθαλάσσιου κόσμου.

Η εκπαίδευση αποτελείται από τα εξής στάδια:

τρία θεωρητικά μαθήματα, τρία μαθήματα σε ρηχά νερά ή πισίνα, δύο καταδύσεις στη θάλασσα.
Με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος σας απονέμεται ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο που σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε καταδύσεις σε όλον τον κόσμο σε βάθος μέχρι 12 μέτρα με τη συνοδεία ενός εκπαιδευτή.
Το ελάχιστο όριο ηλικίας για αυτό το πρόγραμμα είναι 10 ετών.

Όποτε το επιθυμείτε, μπορείτε να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας σε οποιοδήποτε κέντρο καταδύσεων PADI και να αποκτήσετε το πτυχίο του Open Water Diver. Για την απόκτηση αυτού του πτυχίου το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε, είναι δύο θεωρητικά μαθήματα, δύο μαθήματα στην πισίνα και δύο καταδύσεις στη θάλασσα επιπλέον.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τις Special Τιμές μας και για λεπτομέρειες , η επισκεφθείτε το PADI eLearning website

PADI ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - OPEN WATER DIVER

diversΓια τη βασική εκπαίδευση δεν χρειάζονται προηγούμενες καταδυτικές εμπειρίες. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του επιπέδου, σας απονέμεται ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο που σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε καταδύσεις σε όλον τον κόσμο σε βάθος μέχρι 18 μέτρα χωρίς τη συνοδεία ενός εκπαιδευτή.
Τα ζεστά και καθαρά νερά της Κρήτης, ο ολοκαίνουριος εξοπλισμός και η ανεκτίμητη εμπειρία μας στις καταδύσεις εγγυώνται μια ευχάριστη και συναρπαστική περίοδο εκπαίδευσης.

Αυτή η βασική εκπαίδευση είναι σχεδιασμένη σε ένα εντατικό (4 ημέρες) ή κανονικό (5 ημέρες) πρόγραμμα. Περιλαμβάνει πέντε θεωρητικά μαθήματα (2 ώρες το καθένα), δύο με τρεις καταδύσεις σε ρηχά νερά ή πισίνα (1,5 με 2 ώρες για κάθε κατάδυση) και τέσσερις καταδύσεις στη θάλασσα (2 καταδύσεις την ημέρα).

Οι μικροί φίλοι των καταδύσεων από 10 – 15 ετών μπορούν να παρακολουθήσουν το "Junior Open Water Diver Course" (Πρόγραμμα Καταδύσεων για Νέους).

Στη τιμή της εκπαίδευσης περιλαμβάνονται πλήρης χρήση του καταδυτικού εξοπλισμού, μεταφορά στις τοποθεσίες κατάδυσης με τα σκάφη μας, βιβλιάριο καταχώρησης των καταδύσεων (Log Book) και κάρτα πιστοποίησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τις Special Τιμές μας και για λεπτομέρειες , η επισκεφθείτε το PADI eLearning website

PADI ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ADVENTURE DIVER

diverΓίνε ένας PADI Adventure Diver και ξεκίνα να απολαμβάνεις τις συναρπαστικές περιπέτειες που έχει να σου προσφέρει ο υποβρύχιος κόσμος.

Το πρόγραμμα Adventure Diver είναι η τέλεια ευκαιρία για να αποκτήσεις επιπλέον εμπειρία και τεχνικές, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση ενός επαγγελματία εκπαιδευτή PADI.

Για να γίνεις ένας Adventure Diver πρέπει είσαι ήδη πτυχιούχος PADI Open Water Diver ή να έχεις ισοδύναμο πτυχίο από άλλο καταδυτικό οργανισμό και την επιθυμία να απολαύσεις μοναδικές εμπειρίες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά τρία θεωρητικά μαθήματα και τρεις καταδύσεις στη θάλασσα, οι οποίες μπορεί να είναι κάποιες από τις παρακάτω:

Για δύτες μεταξύ 10 και 12 ετών

- Κατάδυση από Σκάφος
- Υποβρύχιος Νατουραλιστής
- Υποβρύχιος Πλοηγός
- Υποβρύχια Φωτογράφηση
- Τελειοποίηση Πλευστότητας

 

Για δύτες από 12 ετών και πάνω

- Βαθιά Κατάδυση
- Ανεύρεση & Ανέλκυση αντικειμένου
- Κατάδυση Πολλαπλού Επιπέδου
- Ναυαγιοκατάδυση
- Νυχτερινή Κατάδυση

Αφού γίνεις ένας Adventure Diver, μπορείς εύκολα να κάνεις το επόμενο βήμα! Το μόνο που χρειάζεσαι τώρα για γίνεις ένας Advanced Open Water Diver είναι δύο ακόμη θεωρητικά μαθήματα και δύο καταδύσεις στη θάλασσα. (η Βαθιά Κατάδυση και η Κατάδυση Πλοήγησης είναι υποχρεωτικές).

Επικοινωνήστε μαζί μας για τις Special Τιμές μας και για λεπτομέρειες , η επισκεφθείτε το PADI eLearning website

PADI ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ADVANCED OPEN WATER DIVER

Diver's Club offers a selection of many exciting dives, especially for certified divers participating in the Advanced Open Water Diver CourseΑν είστε ήδη πτυχιούχος δύτης (PADI OPEN WATER, CMAS 1, BSAC NOVICE, κτλ.) και αναζητάτε νέες εμπειρίες, ικανότητες και διασκέδαση, τότε το "Advanced Open Water Diver Course" (Πρόγραμμα Καταδύσεων για Προχωρημένους) είναι για σας.

Η εκπαίδευση διαρκεί δύο με τρεις ημέρες και περιλαμβάνει: Μία κατάδυση προσανατολισμού, μια κατάδυση σε βαθιά νερά ως αναγκαίες καταδύσεις και τρεις επιπλέον καταδύσεις, που μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις ακόλουθες: νυχτερινή κατάδυση, κατάδυση αναζήτησης & ανάκτησης, κατάδυση πολλών επιπέδων, κατάδυση από σκάφος, υποβρύχια κατάδυση για φωτογραφίες, υποβρύχια κατάδυση για παρατήρηση φυσικού κόσμου κ.α.

Πέντε καταδύσεις χρειάζονται στο σύνολο για να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα. Κάθε κατάδυση διαρκεί περίπου τρεις με τέσσερης ώρες, μαζί με το θεωρητικό μέρος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τις Special Τιμές μας και για λεπτομέρειες , η επισκεφθείτε το PADI eLearning website

PADI ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - RESCUE DIVER

Discover the beauty of Crete's underwater kingdomThe serious diving fun!

Το τρίτο επίπεδο της εκπαίδευσης ασχολείται αποκλειστικά με προληπτικά μέτρα και μεθόδους διάσωσης. Αν και οι συνθήκες εκπαίδευσης είναι αρκετά σφιχτές, η διασκέδαση και ο ενθουσιασμός κυριαρχούν.

Αυτό το πρόγραμμα, που διαρκεί 4 με 5 ημέρες, περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση (5 καταδύσεις). Για να συμμετέχετε πρέπει να είστε κάτοχοι του πτυχίου "Advanced Open Water Diver" (Πρόγραμμα Καταδύσεων για Προχωρημένους) ή ισοδύναμο πτυχίο (BSAC Dive Leader, CMAS 2, κτλ.) και να έχετε κάνει 20 καταδύσεις.

Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν ολοκληρώσει εκπαίδευση στην καρδιοπνευμονική ανάνηψη και στις πρώτες βοήθειες τα τελευταία δύο χρόνια. Προτεινόμενη πιστοποίηση: PADI Emergency First Response, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε πριν ή μετά την εκπαίδευση “Rescue Diver”.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τις Special Τιμές μας και για λεπτομέρειες , η επισκεφθείτε το PADI eLearning website

PADI ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - EMERGENCY FIRST RESPONSE

Αυτό το πρόγραμμα προτείνεται σε δύτες που ετοιμάζονται για την εκπαίδευση “Rescue Diver” και σε όσους είναι πάνω από 12 χρονών και είναι πρόθυμοι να μάθουν πώς να δρουν αποτελεσματικά σε περιπτώσεις όπου χρειάζονται οι πρώτες βοήθειες. Αυτό το πρόγραμμα διαρκεί δύο με τρεις ημέρες (ανάλογα με το αριθμό των συμμετεχόντων), 4 με 6 ώρες την ημέρα και περιλαμβάνει θεωρητικές και πρακτικές οδηγίες στις παρακάτω δεξιότητες:

• Εκτίμηση Επεισοδίου
• Χρήση Προστατευτικών
• Πρωτογενής Εκτίμηση
• ΚΑΡΠΑ Ενηλίκου
• Ενήλικας σε κατάσταση πνιγμού με ή χωρίς τις αισθήσεις του
• Διαχείριση Σοβαρής Αιμορραγίας
• Διαχείριση Σοκ
• Διαχείριση Τραυματισμού της Σπονδυλικής Στήλης
• Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή - AED (προαιρετικό)
• Χρήση Οξυγόνου Έκτακτης Ανάγκης (προαιρετικό)
• Εκτίμηση Τραυματισμού
• Εκτίμηση Ασθένειας
• Επίδεση
• Τοποθέτηση νάρθηκα για εξαρθρώσεις και κατάγματα

Δεν απαιτούνται καταδύσεις ή προηγούμενη καταδυτική εμπειρία.

 

PADI ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - DIVEMASTER & ASSISTANT INSTRUCTOR

diver in creteΕίστε έτοιμοι για την πρόκληση? Θέλετε να ενωθείτε μα τους ηγέτες της κατάδυσης παγκοσμίως? Τότε μη ψάχνετε άλλο! Η εκπαίδευση του PADI Divemaster είναι ο συνδετήριος κρίκος με το Επαγγελματικό Σύστημα Εκπαίδευσης Αυτοδυτών.

Ένας PADI Divemaster είναι ένας δύτης ο οποίος έχει:

1. Υψηλό επίπεδο προσωπικής καταδυτικής τεχνικής.
2. Επίπεδο εκπαιδευτή στην καταδυτική θεωρεία.
3. Σημαντική εκπαίδευση στον τρόπο βοήθειας του εκπαιδευτή κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.
4. Την ικανότητα να εφαρμόζει τις σωστές τεχνικές προς όφελος της ασφάλειας και της ψυχαγωγίας των άλλων δυτών.

Πολλοί Divemasters συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους και γίνονται τελικά εκπαιδευτές PADI, κάτι που σημαίνει ότι η εκπαίδευση και η εμπειρία που αποκτά ένας Divemaster κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του, βοηθά στη διαμόρφωση των ικανοτήτων και του χαρακτήρα που απαιτεί το επαγγελματικό επίπεδο εκπαίδευσης αυτοδυτών.

ASSISTANT INSTRUCTOR

Ένας PADI Assistant Instructor, όχι μόνο αποκτά επιπλέον εμπειρία σαν ένας επαγγελματίας δύτης PADI, αλλά αρχίζεις επίσης να εμπεδώνεις το εκπαιδευτικό σύστημα αυτοδυτών PADI. Μπορείς να δρας σαν ένας εκπαιδευτικός βοηθός και να αναλαμβάνεις περιορισμένες εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Είναι ένας σπουδαίος τρόπος απόκτησης εμπειρίας, με στόχο την απόκτηση του εκπαιδευτικού πτυχίου PADI.

Η εκπαίδευση PADI Assistant Instructor είναι το πρώτο μέρος του PADI Instructor Development Course (IDC) και φυσικά είναι πολύ σημαντικό όταν κάποιος έχει αποκτήσει αυτό το επίπεδο πριν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «εκπαιδευτή PADI».

Για να λάβει κάποιος μέρος σε αυτή την εκπαίδευση πρέπει:
1. Να είναι ένας PADI Divemaster ή να κατέχει ισοδύναμο πτυχίο άλλου καταδυτικού οργανισμού.
2. Να είναι 18 ετών.
3. Να έχει 60 καταγεγραμμένες καταδύσεις, συμπεριλαμβανόμενων νυχτερινών, βαθιές και καταδύσεις προσανατολισμού.
4. Να είναι πτυχιούχος αυτοδύτης για τουλάχιστον 6 μήνες.
5. Να έχει πιστοποιητικό εκπαίδευσης ΚΑΡΠΑ και Πρώτων Βοηθειών τα τελευταία 2 χρόνια.
6. Να είναι υγιείς για καταδύσεις και να υποβάλλει σχετική ιατρική γνωμάτευση διάρκειας 12 μηνών.
7. Να θέλει μια διασκεδαστική και συναρπαστική καριέρα.

PADI EDUCATION - SPECIALTIES

Padi Elearning website

προσφορές για καταδύσεις στην κρήτη

padi diving instructor

iantd, Nitrox and Technical Divers

DAN Europe, Divers Alert Network


© Crete Diver's Club - Scuba diving in Crete Greece   -  All rights reserved

Ιστοσελίδα με προδιαγραφές για διευκόλυνση πρόσβασης ΑΜΕΑ - Προδιαγραφές WCGA 2.0 - ΑΑ

Κατασκευή Ιστοσελίδας και Προώθηση στις Μηχανές Αναζήτησης by Artkreta.GR

english pages german pages french pages η ιστοσελίδα στα ελληνικά polish version of this website